Gliss kur vagy Syoss? Bővebben lent
Mind a ketto jo szerintem, de nekem a tapasztapatok alapjan a Gliss Kur jobban bejott. Syossbol hajfestekem volt (ez szetcsesze a hajam nagyon), sampon (azt szerettem igazabol..arertwk arany is jo, de semmi xtra), 2 vagy 3 perces repair pakolasa (hat ez nem sokat ero..bar a semminel jobb)
Gliss kur vjas pakolas (ez nem annyira jott be, de nekem az allaga nem tetszik..nehez eloszlatnj) hajkifesulo spray (ketto is volt akkor nagyon szerettem, bar nagy csodat nem tudnak, de vmit segitett legalabb) ejszakai hajapolo spray (ez volt a kedvencem!!!!!sajna mar nem kaphato..csak neten lehet rendwlni) hajolaj ( nagyon jo!!!!szinten imadom..nagykn szep lett tole a hajam) es a sargas atlatszo samponja ami szalkasodasos hajra van.( ezt a hajolajjal egyutt hasznalom..azota nem vasalom a hajam, mert nem all a hajam vege igy 100 fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!