Káros lehet ha mindennap használom 5 percet a csokicsőt?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 11:03
11/17 anonim válasza:
Te nem vagy normális. Úristen. :D Felteszel egy kérdést és ha megkapod a valós választ, ami neked nem tetszik, akkor kivered a hisztit. Elmebeteg ribanc. :D
12/17 anonim válasza:
Hát az egy nagy elmebeteg, mindenki tudja , hogy a szoli akármilyen csöveket raknak bele mindenféleképpen káros.
13/17 anonim válasza:
A ronda bőr minden szolisra jellemző egy idő után. Ha száraz a bőrtípusod akkor hamarabb jön. Egyáltalán nem éri meg szoliba járni. Fizetsz azért hogy egészségtelen és csúnya legyél. Persze mindenki úgy csesz ki magával ahogy akar. De a szoli mindig káros marad.
14/17 anonim válasza:
Szia Kérdező !
Én járok szoliba egy héten 2 szer , de én 15 percekre megyek be .
Használj krémet nagyon fontos ! ! !
0,3 csövek vannak már , szóval nem károsabb mint a nap nyáron !!!
Nagyon sokan tévedésben vannak !!!
Jó barnulást !
15/17 anonim válasza:
Nos én rendszeresen használom az eu-s gépet heti 1*vagy 2 hetente 15 percre ami 3*gyengébb mint az erős csoki cső(dark).Mindig használok krémet mert ez nagyon jól hidratálja a bőrömet,így a ráncok is el kerülnek.Régen az emberek 30-40.percre mentek szolizni ami nem normális idő és azért ilyen mostanra a bőrük.Ha valaki sokat aszalódik a napon ugyan ezt éri el.Ha erős gépbe megyek is ami ritka max 6 perc,de én az általad mondott heti 3 alkalmat soknak találom,hidd el elég a heti 1 főleg ha már van egy megfelelő színed.
16/17 anonim válasza:
én heti 1x-2x járok eus csokicsöves szoliba, ami gyengébb ugyan de nagyon szép színt ad, viszont mellette használok krémet is, mert tartósabbá teszi a barnaságot. szerintem heti max 2 alkalom neked is bőven elég lenne.
17/17 anonim válasza:
Szerintem a mértékletesség a legfontosabb! A heti 2x5'csak
jót tehet, ártani semmiképpen sem. Szép egészséges barna színed lesz, és a szervezeted D vitamint termel, aminek ugye ismerjük a pozitív hatásait(csökkenti a szívroham, és egyes rákfajták;az influenza és a cukorbetegség kialakulásának kockázatát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!