Hány fokon roncsolódik legkevésbé a haj a hajvasalóktól?
Én úgy tudtam, hogy a 180 fok az még okés, felette pedig károsodik..
Nekem 210-es van és elég durván forrónak éreztem.. Na akkor majd ritkábban használom. De kár érte.. De komolyan, hogy adhatnak ki ilyet a kezükből?!?! Hajvasaló hőfokszabályzó nélkül?? Nekem vastagabb szálú hajam van, de egy vékony szálú festett hajat simán 'lesütne' szerintem..
A lényeg a lényeg: hanyagolom, és ritkábban használom, meg majd figyelem a hajam utána.
Köszi a válaszokat!:)
Én is 180 fokon szoktam használni, festetem is (szőkítés,ami még jobban roncsolja) plusz alapból vékony szálú a hajam.. Gliss kur hajpakolást használok (hair repair) és nem használok hővédő spray-t. És mostanában szép, egészségesnek kinéző a hajam. (Régebben, mikor még nem tapasztaltam ki, hogy milyen termékeket hogyan használjak a hajamra, akkor tényleg nagyon csúnya töredezett volt. A hajpakolás volt a lényeg, az tényleg sokat segített.
Ezt csak azért írtam, hogy lásd, az én hajam többszörösen igénybe van véve, de normálisan néz ki, mert azon múlik, hogy kitapasztalt, melyik termékek jók a hajadnak.
Kérdező azt hiszem tudom milyen vasalód van. [link]
ilyen ugyebár?Ez egy jól bevált típus.Senkinek nem égeti le haját hajvasaló még 240 fokon sem mivel olyan bevonat van rajtuk.Régen a nők gáztűzhelyen melegítették a fém hajsütőt amivel göndörítették a hajukat nah az biztos károsabb volt a hajnak mint a mai hajvasalók.
Nem pont ez, de hasonló; egyébként tartós hullámokat csinált a hajamba, csak 1-2 tincset 2x-3x kellett formáznom, mert még nem esett kézre, és azért kérdezem, mert a hajam szinte megsütötte az ujjaim, ahogy újra akartam próbálni. Eddig hajsütővasat használtam, de tetszettetek ezek a hajvasalóval kreált tincsek, és azért szerezte(tte)m be egy ilyet.
Csak nagyon forrónak éreztem, de akkor ne aggódjak annyira? Néha picit füstölt, de gondoltam a hővédő miatt, vagy a hajformázó miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!