Póthajasok! Milyen módszerrel, milyen hajat a legjobb felrakatni? Nem szeretném ha természetellenes lenne az összhatás, és azt se, ha nagyon kihullana a hajam.
Iszonyatosan vékonyszálú a hajam, és lassan nő, ezért gondoltam rá hogy felrakatok póthajat. A negatív megjegyzésekre nem vagyok kíváncsi!
20/L
azt akarod h még az a pár szál hajad is tönkre menjen???
mert akkor utána jöhet a paróka:D
Én látom nagyon kevésnek, amúgy mások szerint van hajam, csak olyan mint a "babahaj" nagyon puha és vékonyszálú, nagyon lassan is nő..:D Annyira azért nem gáz a helyzet én túloztam, a lényeg hogy inkább az a gond hogy vékony szálú, nem akarok h nagyon hulljon!
20/L
Nekem vékonyszálú és kevés hajam van. Keratinos hőillesztéssel lett feltéve a póthaj (fodrász tanácsára). A tincsek tövénél van az a bizonyos keratin, ami átlátszó, tehát nem feltűnő az illesztés. Ez az eljárás roncsolja legkevésbé a hajat, hisz maga a keratin, amivel rögzítik a tincseket, megtalálható az ember saját hajában is.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!