Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Most akkor milyen hajam...

Most akkor milyen hajam legyen? (lent)

Figyelt kérdés
Nagyon fehér a bőröm és én szőke hajat akarok. Most világos barnás-vöröses. Be is akarnám dajerolni, nem teljesen göndörre hanem hullámokat akarok. Tudom h azt megtudom csinálni göndörítővel én is, de én tartósat szeretnék. De egyszerre nem lehet festeni meg dajeroloni. Akkor most szerintetek hogy legyen?? előre köszi!:D
2012. jan. 9. 21:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor bejött a fodrászomhoz egy hölgy, aki festett szőke haját szerette volna daueroltatni. A fodrász azt mondta neki, hogy ne haragudjon, de ő nem csinálja meg, esetleg próbálkozzon másnál, mert a szőkítő a dauervízzel egyenlő a tőben letört hajjal.

A tartós hullámokat pedig nem dauernak hívják, hanem volumennövelésnek. (Két hete kérdeztem rá erre, mert én is hasonlót szerettem volna) Ez is legalább olyan káros a szőkével, mint a dauer amúgy.

Én festett sötétbarna vagyok, de így sem mertem bevállalni, hogy a derékig érő hajam esetleg felmondja a szolgálatot :D

2012. jan. 9. 22:03
 2/4 A kérdező kommentje:
dejó neked, h derékig ér a hajad!..:D bárcsak énis ott tartanák már..:D ha nem vágattam volna le 5 éve a hajamat...hajjaj mekkora lenne már.:D most csak váll alá nem olyan sokkal:(
2012. jan. 9. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az enyém is még 3 és fél éve az államig ért :D

Fiatalon bedurcáztam és akkori hosszú hajamat kegyetlenül levágattam. :D Most nem győzöm növeszteni :)

Ha elfogadsz egy tanácsot: Bánfi hajszesz és élesztő tabletta kúraszerűen alkalmazva kicsit gyorsít a folyamaton :)

2012. jan. 9. 22:14
 4/4 Allerima ***** válasza:

Szia!

Én is csak hullámos hajat szerettem volna, nem nagyon göndört. Elmondtam a fodrászomnak, aki mellesleg jó ismerősöm is volt, mert tanítottam a gyerekeit. Mégis szépen bedauerolta a hajam, ami festett fekete, semmire nem készített fel. Azt mondta, hogy nehogy fésülni merjem csak túrjak bele kézzel, elmondta, hogy hogyan szárítsam, esetleg használjak olyan balzsamot, amit nem kell kimosni. Az lett a vége, hogy pár nap múlva el kezdett letörni a hajam. Nagyon begubancolódott, de nem szerettem volna kopasz lenni, így hogy kevesebb súlyt kelljen elviselnie a már gyenge hajamnak folyton fül alá érőig vissza kellett vágnom ahogy nőtt, nem hirtelen szabadultam meg a hajkoronámtól. Ez tavalyelőtt októberbe volt, azóta már váll alá ér a hajam és nincs vele probléma. Kb 3 hónapja szabadultam meg az utolsó 3 cm tönkrement hajamtól. Mindent kipróbáltam mielőtt vágatni kezdtem, de semmi nem segített.

Szerintem ne daueroltasd be így, hogy fested, mert meg fogod bánni. Előtte gyönyörű hosszú hajam volt, mára kezd megint megnőni, de még mindig nagyon rövidnek érzem.

2012. jan. 10. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!