Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajvasalót szeretnék venni.2...

Hajvasalót szeretnék venni.2 között vacilálok. Linkelem mindegyiket. Melyiket javasolnátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ó, és még egy kérdés... Vajon a Pick Pack pontra történő szállítás még mindig ingyenes lehet?

2012. jan. 9. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én még életembe nem hallottam erről a kettőről,én a helyedbe vennék inkább Remingtont.
2012. jan. 9. 12:56
 2/8 A kérdező kommentje:

Remingtonból ez a kettő van:

[link]

[link]

csak az a baj, nem vagyok milliomos, hajvasalóra nem akarok 5 ezernél többet költeni, de még talán annyit is sokallok... meg nekem ugyanúgy néznek ki a remingtonok és a Hauser HS-160 is. lényeg,hogy a hajam ne menjen tönkre!

2012. jan. 9. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
42%

Szia!

Én vaterén vettem 3000 Ért Remingtont, a sógornőmnek pedig egy 1500 Ft os hajvasalója van, és jó már 2 éve.

Egyáltalán nem rossz, ha noname terméket veszel, attól még lehet jó.

2012. jan. 9. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én ezt venném meg inkább

2012. jan. 9. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Lehet kapni jó minőségű hajvasalót olcsóbban,lásd pl. az egyik fenti linket.Én a helyedben nem spórolnék azon a plusz 2-300 forinton,mert hosszútávon jobb befektetés.Kevésbé roncsolja a hajat,és strapabíróbb is.Vegyél egy Remingtont vagy egy jobb márkát használtan,vagy nézz körül,hátha valahol épp le van értékelve,januárban sok helyen van árleszállítás.Én sem vagyok milliomos,de összegyűjtöttem rá a pénzt és nem bántam meg.
2012. jan. 9. 14:04
 6/8 anonim ***** válasza:
93%

Az egyik korábbi válaszoló vagyok.Nyugodtan le lehet pontozni,bár ugyan úgy leírtam a tapasztalataim,ahogy más,nem káromkodtam,a kérdésre válaszoltam stb.

Nagy szerencse,hogy sokaknak nem tette tönkre a haját egy olcsóbb hajvasaló,de sajnos én nem tartozom közéjük.Úgy tűnik minden hajtípus más,az enyém gyengébbnek bizonyult.Pár éve volt egy kevésbé márkás hajvasalóm (4000 ft-ért vettem),de nagyon megbántam,mert teljesen tönkretette a hajam,húzta a vasalás közben,töredezett lett a vasalás miatt a hajam vége.Most tanulva a hibámból vettem egy jobb márkájú,drágábbat,és nem bántam meg. Nem húzza a hajam,sokkal szebb a végeredmény,a hőfokszabályzó miatt nem roncsolódik el tőle a hajam (be tudom állítani alacsonyabbra),és hamarabb végzek,mert jobb a teljesítménye.Tapasztalatból beszéltem és abszolút jót akarok neked kedves kérdező.

2012. jan. 9. 15:52
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

utolsó válaszoló, köszi,hogy ilyen alaposan kifejtetted. [link]

ez a típus szerinted is jó? lehet ez lesz.

a pick pack pont vajon még ingyenes? úgy van kiírva dec31-ig ingyenes, de hogy később mi van,nem tudni

2012. jan. 9. 23:58
 8/8 A kérdező kommentje:

de most a Hauser az nem márka? sztem nem annyira kínai az...

vagy tényleg nem javasoljátok a 3 ezreset? vagyis ezt: [link]

mert most e között és a 4900-as remington között vacilálok

2012. jan. 10. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!