Hajvasalót szeretnék venni.2 között vacilálok. Linkelem mindegyiket. Melyiket javasolnátok?
Ó, és még egy kérdés... Vajon a Pick Pack pontra történő szállítás még mindig ingyenes lehet?
Szia!
Én vaterén vettem 3000 Ért Remingtont, a sógornőmnek pedig egy 1500 Ft os hajvasalója van, és jó már 2 éve.
Egyáltalán nem rossz, ha noname terméket veszel, attól még lehet jó.
Az egyik korábbi válaszoló vagyok.Nyugodtan le lehet pontozni,bár ugyan úgy leírtam a tapasztalataim,ahogy más,nem káromkodtam,a kérdésre válaszoltam stb.
Nagy szerencse,hogy sokaknak nem tette tönkre a haját egy olcsóbb hajvasaló,de sajnos én nem tartozom közéjük.Úgy tűnik minden hajtípus más,az enyém gyengébbnek bizonyult.Pár éve volt egy kevésbé márkás hajvasalóm (4000 ft-ért vettem),de nagyon megbántam,mert teljesen tönkretette a hajam,húzta a vasalás közben,töredezett lett a vasalás miatt a hajam vége.Most tanulva a hibámból vettem egy jobb márkájú,drágábbat,és nem bántam meg. Nem húzza a hajam,sokkal szebb a végeredmény,a hőfokszabályzó miatt nem roncsolódik el tőle a hajam (be tudom állítani alacsonyabbra),és hamarabb végzek,mert jobb a teljesítménye.Tapasztalatból beszéltem és abszolút jót akarok neked kedves kérdező.
köszönöm szépen a válaszokat!
utolsó válaszoló, köszi,hogy ilyen alaposan kifejtetted. [link]
ez a típus szerinted is jó? lehet ez lesz.
a pick pack pont vajon még ingyenes? úgy van kiírva dec31-ig ingyenes, de hogy később mi van,nem tudni
de most a Hauser az nem márka? sztem nem annyira kínai az...
vagy tényleg nem javasoljátok a 3 ezreset? vagyis ezt: [link]
mert most e között és a 4900-as remington között vacilálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!