Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A DM-ben lehet olcsó és jó...

A DM-ben lehet olcsó és jó bőrápolási termékeket kapni? Miteszerek ellen, bőrtisztításra!?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 13:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem... Mitesszerek ellen nem lehet semmit tenni, menj kozmetikushoz, ő szépen kitisztítja, és ellát tanácsokkal, hogy mit használj az arcodra, akár tőle is vásárolhatsz termékeket.
2012. jan. 8. 13:57
 2/4 anonim ***** válasza:
A clean&clear tonik nagyon jó, ezt bárhol lehet kapni. A többi termékét még nem próbáltam, de ez jó.
2012. jan. 8. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Sebamed valt be.Fiatal korom ota zsiros ,mitteszeres a böröm,semmi nem hasznalt,orvosnal is voltam,kozmetikusnal is,aki kitisztitotta,de nehany nap utan,ugyanolyan lett a böröm.Igazan mindent kiprobaltam,eddig ez a legjobb,a mitteszerek a felere csökkentek,a gel krem nagyon jo,aloa verat,allantoint,hyaloront tartalmaz,nem szaritja ki a bört.A Müllerbe veszem,van egesz biztos a DM-be is.
2012. jan. 8. 14:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Én használok pl. dm-es, Balea arctonikot, arctejet (semmivel sem rosszabb, mint a 2200 Ft-os L'Oreal arctejem), arckrémet (ami szintén van olyan, mint a Garnier, max. az illata nem annyira), sminklemosó kendőt, és mind jó szerintem. Nem drágák egyáltalán.

Arctisztításra még a Rossmannos Synergen 5in1 arcradír vált be, az is 400 Ft csak. Olyan, mint egy Garnier.

2012. jan. 8. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!