Mennyi idő alatt nő ki a szemöldököm?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mielőtt valaki félre értené,semmi baj nincs.Modellkedek,és volt egy képsorozat,ahol közölték,hogy jobb lenne ha csurira leszednénk a szemöldökömet,mer extravagáns kép lesz..belementem.Azóta semmi lelkierőm nem volt visszanöveszteni,mindig minden reggel megrajzoltam/rajzolom..kb 4 éve.Nagyon unom,és a párom is mondta,hogy megnézne már természetes szemöldökkel.Én is nagyon vágyok rá,az a probléma,hogy eléggé csúnya mikor elkezdd nőni..ezért naponta gyantázom.Szerintetek mennyi idő kellene hogy teljesen kinőjön? Jobb lenne természetesebbnek lenni,és a strandon sem paráznék.. :)2012. jan. 7. 23:22
1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést,hogy rossz kategóriába raktam..vlszg elnéztem.
2012. jan. 7. 23:23
2/4 anonim válasza:
a természetesebb tényleg szebb. nekem sajnos tetoválva van a szemöldököm, mert az igazi nem nőtt végig és elég csúnya volt. én nagyon szeretnék természetes szemöldököt, pláne, mert emiatt mindenki valami divatizének néz, pedig nekem sem tetszik.
na mindegy, nem rólam van szó :D szóval, egy pár nap biztos lesz, amíg kinő, de ne foglalkozz vele, csak egyszer kell "végigszenvedni" :)
20/L
3/4 anonim válasza:
Szerintem megéri azt a pár hetet még teljesen visszanől,utánna szépen kiigazítani és kész.Addíg is tudod kompenzálni ceruzával,de biztos sokkal szebb,finomabb az arc tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!