A hajam hátul a tarkómon össze van nőve a nyakam közepén oIyan mint ha farkam Ienne. Hogyan Iehetne eItüntetni hogy rendesen nőjön hátuI is és ne oIdaIra befeIe?
Imádom, amikor valaki nagy okosan beközli, hogy a többi ember mit szeret.
1.: Honnan veszed, hogy a lányoknak nem tetszik a hosszú haj? Én is lánynak vallom magam, mivel a külső jegyeim igencsak erre utalnak, na meg a személyimen sem az szerepel, hogy hímnemű vagyok, márpedig nekem nagyon is tetszik. Beszélj a magad nevében.
2.: Azt pláne honnan veszed, hogy a 13-15 évesek növesztik meg a hajukat? A barátom 20 éves, mégis hosszú haja van, ápolt, nem nézik ki sehonnan. Egyébként is, rengeteg felnőtt férfit látok vállig érő hajjal például. Akkor biztos ők is 13-15 évesek.
Amúgy meg növeszd meg, azért, mert egy ember ítéletet mondott a Földön élő összes nőre, még nincs igaza. Bírd ki, amíg megnő rendesen.
Kedves Okoska! (a.k.a előttem szóló)
Nem a rendes (mindenhol) hosszú hajra írtam, hanem a manapság "divatos tecktonikos hajra", ha nem tudnád (látom nem tudtad) Hogy az milyen? Elöl rövid, hátul mint a fecske farka, kétoldalt hosszú, oldalt felnyírt. Szerinted szép? Ilyen haja van a barátodnak? Nem?
1: ha nem tudod miről beszél a másik, ne oktasd ki!
2: hogy engedsz meg magadnak ilyen "hangnemet"... azt sem tudod ki ül a másik oldalon... ha olyan aki tiszteletet érdemelne? Gondolom nem süllyednél el szégyenedben, mert nem az a módi :)
Szerintem mindkettőtöknek igaza van, de én sem értettem meg rögtön, hogy milyen hajra gondoltál, mert azt nem írtad oda. Szerinted ki kellett volna találnunk? Legközelebb írd le és akkor mindenki tudni fogja mire gondoltál.
Az a techtonikos haj szerintem is hányingerkeltő, normális ember olyat a fejére nem csináltat.
A kérdésre:
Én 3 dolgot tudok javasolni.
- borotváld le (van akinek egyszerűen ilyen, sajnos meg kell szokni)
- amíg nem nő meg jobban használj rá waxot vagy habot és kicsit formázd meg (szerintem a hab a laegjobb vagy valami jó hajsimító krém, a zselé semmiképpen sem, mert ronda ha látszik, hogy rajta van. A hab észre sem vehető)
- ha mész fodrászhoz kérdezd meg erről, hátha tud valamit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!