Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi van akkor ha nem színvédő...

Mi van akkor ha nem színvédő samponnal mosok hajat?

Figyelt kérdés
festve van a hajam mennyivel lessz szebb ha színvédőssel mosok hajat?
2012. jan. 7. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Az lesz, hogy nem színvédőssel lesz megmosva a hajad. Semmi más. Szerintem nem sokat érnek az ilyenek.
2012. jan. 7. 15:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem régebben vörös hajam volt, direkt színvédős samponnal meg balzsammal mostam hajat, az égvilágon semmit nem használt, ugyanúgy jött ki a színe sajnos. Most barnára festettem át, igaz még kicsit látszik a vörös és sima Gliss Kur samponnal meg balzsammal mosom, és egyáltalán nem ereszti a színét pedig azt hittem. Bár lehet a hajam nem fogadta be a vöröset vagy valami, mert akárhányszor mostam mindig piros volt a víz, de barnánál meg egyáltalán nem. Egy kicsit rózsaszín, de szerintem ez a vörös ami még megmaradt.
2012. jan. 8. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!