Sörélesztő jó télleg a hajra? :d
Aki tud valami kapszulát ijesmit és bevált neki akor azt léccives irja meg
köszönöm! :)
Elvileg tényleg nagyon jó, nekem nagymamám mindig mondja - bár én még nem próbáltam ki. Lehet kapni külön ilyen kapszulát is a DM-be hogy Sörélesztő.itt a link:
én nem használtam olyan smapont, másfajtát használtam, de bejött a revalid, és mellette egy két lakalommal ricinust használtam, meg házi pakolásokat pl élesztős tejfölös, meg kávésat
egy év alatt kb 18-20 centit nőtt a hajam mindenhol legalább, hátul többet
de első egy két hónapban főleg
vágás után gyorsabb, meg festés után, főleg ha masszírzom a fejbőrt, meg egészségesen kell táplálkozni, sok folyadékot inni
élesztőt is szoktam néha bekapni, sima sütőélezstőt
sosem használtam sokáig pakolásokat, vitaminokat, sőt folyton vashiányom van, vérszegény vagyok, vagy magnézium hiányom van, pedig szinte mindent megeszek, nem vagyok finnyás, csak gyors az anyagcserém, és mégis havonta 2-3 centit nőtt a hajam, persze ritkán vágok a hajamból, de nem is szárítgatom, nem fésülgetem agyon, sose vasalom, nem dauerolom, nem rögzítgetem
sokat össze is van gumizva meg kibontva is van
pedig nekem alapba sztem talán havonta egy centit nőne a haja, vagy maxm ásfelet, később csak feleket
de ak örmöm is gyorsan nől, mondjuk azt mindig levágom, a szempillámra igaz nem raktam semmit, de kapszuláktól nem nőtt meg az, meg a szőrzetem se lett máshol erősebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!