Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csajok, nektek milyen borradír...

Csajok, nektek milyen borradír vált be a legjobban?

Figyelt kérdés
árat is írjatok, kérlek!:)
2012. jan. 6. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Kristálycukor (lehetőleg kisebb, finomabb szemű) + méz. Én egy egydecis pohárba szoktam összekeverni fele-fele arányban, és azt az egész testemre használom, nem csak az arcomra.
2012. jan. 6. 17:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem mindegy,hogy szemcsés vagy savas hámlasztás.Nekem a savas bevált,de ezt csak kozmetikában.
2012. jan. 7. 06:12
 3/3 anonim ***** válasza:

A bőrradírnál arra is oda kell figyelni a, h a benne lévő szemcsék miből vannak. Ugyanis a legtöbb kozmetikai szerben csonthéjas gyümölcsök magja van beledarálva és ezzel az a baj, h szilánkosak és hegyesek. Ezek nem csak leszedik az elhalt felső hámréteget, hanem sajnos még a friss bőrt is felkarcolják. Illetve oda kell figyelni, h bőr radírozni 1 héten max. 2szer szabad!

Hogy a kérdésedre is válaszoljak én ARTISTRY™ essentials Bőrradírt használok. Teljesen növényi alapú, koncentrátum és még 90 nap visszavásárlási gari is van rá, akkor is ha már felbontottam és használtam.

2012. jan. 7. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!