Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen haj állna jól?

Milyen haj állna jól?

Figyelt kérdés

[link]

ilyen az eredeti hajam, sosem volt festve, de most már nagyon unom, és szeretnék valami más színt. Milyen színű legyen? Én feketére gondoltam, de azt anya nem engedi, úgyhogy valami barna estleg. Nemtudom, szerintetek? :)

2012. jan. 6. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Először barna és utána fekete x) nem rossz ötlet...ha mondjuk előbb egy sötétebb barna majd fekete lenne a hajad. :D és az oldalfrufru is jól állna *-*
2012. jan. 6. 15:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Nehogy befesd ilyen sötétre atyaég!!!!!!!

Örülj neki, hogy ilyen szép szőke a hajad! Nekem fekete szinte a hajam és színezve van, de nekem annyira sötét az eredetim, hogy nem látszik az egy centis lenövés sem!

Elmondom miért ne fesd barnára-feketére:

1. a fekete nem állna jól mert világosak a színeid, nem vagy tél típus

2. a kicsi lenövés is borzasztóan csúnya lenne!!

3. a barnától még-még, de a feketétől nagyon nehéz megszabadulni, a szívatással tönkretennéd a hajadat!

Ha mindenképpen kiszeretnél valami színt próbálni maradj a szőkésebb árnyalatoknál, és mindenképpen színezőt vegyél, ami pár hónap alatt kikopik a hajból.

Ilyen színek jól állnának neked, és nem sápasztanának:

Aranyszőke, diószőke, középszőke ezekből, de akár a világosabbakat is bevállalhatod, de ha sötétebbet akarsz akkor ezek jók:

[link]

Esetleg ezt a négyet, ennél sötétebbet ne vállalj be, nem állna jól:

[link]

Ezek mind kikopnak, én is használtam őket. Sötéttel ne kísérletezz, mert ha nem tetszik, nagy szívása feltűnő lenövés és az sem biztos hogy nem lesz foltos amikor kopik.

29N

2012. jan. 6. 23:08
 3/3 cze ***** válasza:
frufru jól állna mivel magas a homlokod,és egy narancsos árnyalat ha zöld a szemed
2012. jan. 8. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!