Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem hat a tonik? Valaki...

Miért nem hat a tonik? Valaki tud tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Van egy tonikom zsíros, pattanásos bőrre ( ilyen a bőröm) de bekenem vele az arcom és kipirosodik az egész fejem. Ez miért van? Szép piros lesz az össze pattanás mikor bekenem. Köszi 15/L
2012. jan. 5. 18:16
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Mert hét.
2012. jan. 5. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
ne haszáld. lehet allergiás vagy rá, inkább válassz valami jobb terméket,és kérd ki kozmetikus tanácsát is.( pl. a kozmetikus is egy megoldás)
2012. jan. 5. 18:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Akkor veszek majd egy másikat milyet ajánlanátok zsíros pattanásos bőrre?
2012. jan. 5. 18:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Menj el kozmetikushoz, mert nem biztos, hogy "csak" ennyi a problémája a bőrödnek. Ő megállapítja a bőrtípusodat, és azután tud már ajánlani neked való termékeket.
2012. jan. 5. 20:19
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem sem hat a toik se a börradir,nem vészes de lehet azért pisros mert begyulladt én szoliba járok és az arcomon eltütnek a pattik...a hátam azzal nem tudok semmit se csinálni. a börgyógyásznál voltam-- nekekm nem használt.....
2012. jan. 5. 22:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehetséges, h allergiás vagy a tonik vmelyik összetevőjére. De nagyon fontos, h a tonizálás előtt le tisztísd az arcod. A tonik lényege, h a bőr tisztítása után lezárja a pórusokat és előkészítse a bőrt az utánna következő krém v. arctej befogadására. Ha az első lépés nincs meg, csak bezárod a szennyeződéseket a bőrödbe és pattanások, mitesszerek jelennek meg.

Szívesen ajánlom neked azt a bőrápoló rendszert, mait én használok, mivel az én bőrőm is ilyen volt.

ARTISTRY™ essentials Kiegyensúlyozó rendszer, ebben van egy kiegyensúlyozó bőrtisztító (szappan helyett), tonik és egy kiegyensúlyozó arckrém.

2012. jan. 7. 10:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nagyon szépen köszönöm:D Meg tudnád mondani az árát esetleg és hogy hol lehet venni? Köszi :D
2012. jan. 7. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!