Ombre haj. Mit szóltok?
Figyelt kérdés
Göndör, mellig érő, világosbarna hajam van. Nagyon megtetszettek az ombre hajak (a lényegük hogy nem az egész van szőkítve csak az alja )
itt van pár kép: az elsőt kivéve mindegyik tetszik
Szerintetek milyen? inkább tűnik lenőttek mint divatosnak?
Bevállaljam L/16
2012. jan. 4. 20:16
1/10 anonim válasza:
nekem is nagyon tetszik(:
nyáron szerintem kipróbálok egy ilyesmit: [link]
2/10 A kérdező kommentje:
húú..ez nagyon szép amit linkeltél:)
2012. jan. 4. 20:20
3/10 anonim válasza:
Jó lehet, de nagyon tuti fodrász kell hozzá, mert ha elszúrja, akkor lenőttnek fog tűnni.
4/10 A kérdező kommentje:
az is igaz:/
2012. jan. 4. 20:32
5/10 anonim válasza:
szerintem is szép, de tényleg jó fodrászt keress hozzá..(:
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
Szerintem is jól néz ki, csak jó fodrász kell hozzá, mert ha elk*rják akkor olyan lesz mintha csak le lenne nőve... :/
8/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen a hajam.
Nem kell hozzá fodrász, csak ügyes kéz.
Mindegy hogy csinálják meg, ha jobban megnézitek az összesen olyan mintha lenőtt volna a hajuk. Ennek ez a lényege. Ebből inspirálódtak amikor kitalálták a technikát.
9/10 anonim válasza:
szerintem nagyon jol nez ki. en is ilyenre fogom magamnak megcsinalni most nyarra es szerintem sem kell hozza fodrasz:D http://www.youtube.com/watch?v=WuCXAuYVt1I&feature=youtube_g.. itt egy videó hatha ez segit valamennyit:D
10/10 anonim válasza:
én most csináltam meg magamnak, és nagyon jól sikerült :D pedig először festem, még soha nem festettem hajat azelőtt, és fodrász sem vagyok. szóval nem kell hozzá nagy tudomány. szerintem az ilyen hajat nem könnyű elrontani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!