Nem lesz baja a hajának?
Figyelt kérdés
hétvégén ottaludtam a bnőmnél, és megmostuk a hajunkat meg minden, és láttam hogy sampon helyett balzsamot ken a hajára. mondtam neki hogy sampon mellé kéne nem helyette de azt mondta hogy így szokta. nem lesz baja a hajának ha balzsammal mossa mindig sampon helyett? 17L2012. jan. 3. 13:35
1/2 anonim válasza:
Nem. Én 9 hónapig csak balzsammal mostam, és semmi baja nem lett, sőt. Sokkal kevésbé árt neki, mint a sampon. Persze nem akármelyik balzsam alkalmas rá, de ha barátnőd mindig így szokta, akkor gondolom kitapasztalta mi jó neki.
Van egy ilyen hajmosási módszer, CO (conditioner only) method az angol neve. Magyar nincs, mert itt szinte senki sem ismeri.
2/2 anonim válasza:
Hát baja nem lesz, de szerintem akkor 1-2 naponta moshatja újra, mert tocsog majd a zsírban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!