Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha ezt a festéket ráfestem...

Ha ezt a festéket ráfestem középbarna hajamra, milyen eredményt kapok?

Figyelt kérdés

[link]

ulta intenziv szőkítő

2012. jan. 2. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
jó esetben sötétszőkét, rosszban csibesárgát
2012. jan. 3. 00:12
 2/4 anonim válasza:
Nekem a közép barna hajamból meglepően szép szőkét csinált. Érdemes hosszú hajra 2 doboz, mert nekem 1-2 alsó tincs kimaradt. De 1 hónapra rá a következő szőkítés már teljesen tökéletes lett. Nekem bevált ez a festék.
2012. jan. 3. 10:16
 3/4 A kérdező kommentje:

dejó :)

nemtudnál képet linkelni a régi barna hajszinedről, hogy kb. milyen volt ?

nem tette nagyon tönkre a festék ?

2012. jan. 3. 10:43
 4/4 anonim válasza:

Csak most olvasom, bocsánat a kései válaszért. Ehhez hasonló az eredeti színe a hajamnak: [link]

Nem tette nagyon tönkre, de folyamatosan vágatni kell (kb 3-4 havonta) az alját. Bár nekem festés nélkül is nagyon töredezett. Fontos, hogy használj hajmosásnál balzsamot. Lenövésnél pedig a festék használati útmutatója szerint járj el!

2012. febr. 12. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!