Raszta haj kinek mennyire jönbe?
én most fogom januárba megcsinálni
Nektek mennyire jönbe :) F/16 vagyok
Lányok nektek mennyire jön be egy raszta ?
különlegesnek érzitek vagy nevetségesnek?
És Fiúk ti megcsinálnátok ha hosszu hajatok lenne?
személyem szerint marha jó és mindig is tetszett
akkor hol a kép?
küldheted privátba is :))
(én vagyok az a válaszoló akinek a párja is raszta)
tessék :)
egyébként mivel mossátok araszta hajat :/?:S
sima vizzel szabad?
most rendeltem seborin hajszeszt demár ugy viszket a fejem :S
a seborin az jó rá amúgy meg sima samponnal heti 1x :))
köszi a képet ( bár lehetne élesebb is :) azt üzeni a párom, hogy ha van időd akkor feltétlenül horgold :))
rendbne de én egy Jenes Bence nevü illetö oldalán ezt olvastam nemtudom hogymennyire igaz e :)
A tincsek javítására havi egy alkalomnál gyakrabban szükség nincs. Sőt, a túlzásba vitt horgolás kőkemény, halott tincseket eredményez, ami nemcsak hogy ronda, és köze nincs a természetes dreadlockokhoz, de abszolúte egészségtelen is. Ilyen hajjal ritkán látni sok évig embereket.
ha szöszös a hajam hogy csináljam meg? a szöszös részeket probáljam összesodorni és horgoltüre rátekerni majd szokásosan áthuzni? (oda vissza amigbenne nem marad)
majd még küldhetek képet hakell : ) csinálok majd
Most vettünk egy hajszeszt nagyonjó hüsit és viszketés elmult bár néhány részen mégnem de ott picit vérzett (nagyon enyhe)
gondolom a raszta haj készitésekor tépkedésnél
vagy tudod mit most ne itt Beszéljük mega Bajokat : ) hakell megadom a nevem de addig is itt az Msn em majd max akkor ott megadom a facebookom :D
Mentsd@hotmail.com
örülnék a segitségnek minnél többet kapok annál jobb és tapasztaltabb leszek :D(vagyis olyasmi)
figyi ha írsz privátot akkor ott megadhatom az email címemet és akkor úgy beszélhetünk napi szinten többször is.
azt mondja a párom, hogy moss hajat szappannal és ami kilóg azt igen, sodord meg és horgold vissza :P
havi egy horgolás az jó, persze ha van hozzá türelmed :))
akkor majd jelentkezz és segítünk ha bármi kérdésed van :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!