Mit lehet kezdeni az anyajegyekkel?
Figyelt kérdés
nagyon zavarnak és igazábol csak lemütetni lehet vagy max példát venni mixhel jacksonrol. de nem lehet az ellen tenni valamit h ne nőljön ki több??2008. márc. 30. 14:21
1/5 anonim válasza:
Az ellen semmit nem lehet tenni, hogy ne legyen több. Max. annyit tehetsz, hogy nagyon keveset mész a napra. Nap hatássára ugyanis több jöhet még rád.
De ha nagyon zavar, akkor le is lehet őket műttetni.
2/5 anonim válasza:
Az elöttem szolonak igaza van nagyábbol ennyit lehet teni!! csaka lemütetésel nagyon vigyéz mert én olyat is halottam hogy késöbb rák is keletkezhet a helyén :S
3/5 anonim válasza:
Én leszedettem már vagy 10-et és kutya bajom.A műtéttől még senkinek nem rákododott el,mert az orvosok hozzáértően szedik le.Max az lehet, hogy már olyan súlyos stádiumban volt az anyajegy mire műtétre került sor h már nem lehetett megmenteni.A műtét előtt menj el bőrgyógyászhoz,ő megnézi és választ neked egy (plasztikai)sebészt.
4/5 anonim válasza:
Az anyajegyek ellen semmit sem tehetsz!Nekem rengeteg van,én sem szeretem őket,ráadásúl mindíg jön újabb és újabb!!Föggetlenűl attól,mennyit vagyok a napon!Ugyanis keveset,mert nem bírom a napot!Én is szívesen leszedetném,de sajnos akkor sokat kellene az orvoshoz mennem!!És ráadásúl igen "érdekes" testrészeimen alakúltak ki!!Gondot akkor lehet,ha viszket,vérzik vagy észreveszed,hogy nőtt vagy megváltozott a színe,ebben az esetben feltétlenűl nézesd meg orvossal!!
5/5 anonim válasza:
Nem keletkezik rák a helyén műtét után, ez butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!