Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valóban hatásos izzadsággátló?

Valóban hatásos izzadsággátló?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre,hogy ezektől a Nivea és társai műanyagoktól mintha jobban izzadnék.

Hallottam egy Bionsen nevű izzadsággátlóról,hogy az teljesen természetes.Ismeri esetleg valaki?

Köszönöm előre is!

2012. jan. 1. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Rexona Crystal rózsaszín
2012. jan. 1. 23:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is a nívea-tól jobban izzadtam,főleg a spray-éktől!

Nekem a garnier vált be,ami golyós és fekete ruhát is lehet felvenni,nem fog látszani...

Ill még a lady speedstick..

Mindenkinek más válik be!

2012. jan. 1. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Solutio Antisudorica
2012. jan. 2. 00:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Az Antisudorica iszonyatosan káros,úgyhogy azt nem hinném,hogy azt kipróbálom...

2012. jan. 2. 00:07
 5/7 anonim ***** válasza:
De legalább hatásos. A te döntésed, én csak ezt ismerem ami valóban beválik, azért írtam le. :)
2012. jan. 2. 01:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem ismerem. Az Adidas golyósai nagyon jók, nekem csak az vált be. Főleg a rózsaszín tetejű.
2012. jan. 2. 01:34
 7/7 anonim válasza:
A Rexona sz@rt sem ért számomra. Csak rosszabb lett. Az Antisudoricát is kipróbáltam tavasszal, egy ideig használt, aztán meg minden előről. 14 vagyok, és még a fiú osztálytársaim sem izzadnak annyit, mint én. Te lehet, hogy kevesebbet izzadsz, mint én, mert neked az Adidas használt, sajnos nekem ezek semmit sem segítettek. Vagy valamilyen speciális orvoshoz fogok fordulni, vagy nem tudom...
2012. jan. 7. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!