Melyik a legjobb (viszonylag jó árú) önbarnító krém?
Figyelt kérdés
mostmár annyi jelent meg a piacon,tapasztalatokra lennék kiváncsi..
2008. márc. 30. 11:01
1/7 anonim válasza:
Nekem a Helia-D vált be a legjobban, a DM-ben 499 Ft-ért vettem. (nagyon cuki csillámok vannak a flakonon). Mondjuk múlt héten akartam venni, de nem volt! Remélem, csak átmeneti hiány :)
A Johnsson's nekem nem jött be, és erős szaga is van. A Nivea sem barnít olyan szépen. Ami nekem még tetszett, az a Dove, az 800-1000 Ft közt van.
2008. márc. 30. 12:11
2/7 anonim válasza:
Szia! Én nagyon szeretem a DM-es barnítókrémet, sundance a neve és van krém, zselé és kendő is belőle.Nekem a zselés jött be nagyon.(ára 900 körül van) Nagyon erős, elég heti 2-3 használat.A Loreálos és Dove nekem nem nagyon adott barna bőrt.De kipróbálhatsz vmi jobbat és drágábbat is,mint a Clarins v. Estee Lauder, Dior.Ezek sztem nem sárgítanak, és jobb az illatuk és minőségük is.(ára kb. 7000 Ft)
2008. márc. 30. 23:39
3/7 anonim válasza:
Egyik barátnőm keni magát ilyen barnítós testápolóval, de annyira ronda sárga és foltos tőle! :S Mintha tiszta retkes lenne! Pedig aztán nem a legolcsóbbat használja! Igen rondán néz ki! :S Menj inkább szoliba. Mértékkel nem árt semmit. Üdv
2008. márc. 31. 18:14
4/7 anonim válasza:
Nekem csak a Clinique vált be,a spray. Ettől szép barna leszel.Csak az a baj ezekkel hogy én nem tudom egyenletesen felkenni,valahogy sosem nézek ki úgy,mintha napoztam volna...:(
2008. ápr. 3. 01:03
5/7 anonim válasza:
Nem jók a barnítókrémek! Foltosan kopnak, minden testrészed más színű lesz... és mire bekened magad mindenhol, a kezedet úgy befogja a krém,hogy nem lehet lemosni, és tök sárga lesz. Ha nem akarod, hogy sárga kezed legyen, minden egyes testrészed bekenése után gyorsan mehetsz kezet mosni. Szóval, inkább szolizz mértékkel, vagy úgyis itt a nyár, használd ki!
2008. ápr. 5. 17:32
6/7 anonim válasza:
Sszia, nekem a GArnier Nyári tündöklés vált be a legjobban. Fokozatosan barnít, az ára azt hiszem 1300 körül van.
2008. ápr. 18. 15:03
7/7 anonim válasza:
Sziasztok!
Hosszas nézelődés után én is rávettem magam az önbarnítóra. Sokan írják, hogy rosszak, mert foltos leszel tőle, meg sárga stb, és ettől féltem én is, de egyáltalán nem lettem az! Jó alaposan leradíroztam a bőröm házilag készített bőrradírral: egy kevés étolaj, egy kis tusfürdő (bármilyen), és jó sok cukor meg só (ami csak a szemcsés állaga miatt szükséges). A lényeg hogy jó sűrű legyen, és jó alaposan kell dörzsölni vele a bőrt.
Meg kell várni amíg teljesen megszáradunk, sehol se legyünk egy kicsit sem nedvesek, és addig kell kenegetni az önbarnítót, amíg be nem szívódik. Nem lettem sem sárga sem foltos. A kezemet első alkalommal nem mostam meg rögtön, és besárgult, de szőkítőkrémmel lejön pár perc alatt (kb 6-700 ft a legolcsóbb szőkítő, erre a célra az is jó!) Azóta azonnal kezet mosok, és már nem sárga a kezem sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!