Milyen terméket használjak, amely beválhat szőkés-barna haj sötétítésénél?
Szőkés-barna hajam van, ebből szeretnék egy világos barna árnyalatot csinálni. Olyan terméket keresek ( nem festéket, elsősorban színezőt/bemosót ), ami 100%, hogy kikopik a megadott idő elteltével. Nem lenő, kopik. Ismertek ilyen terméket? Ha igen, mi lenne az, és kb. mennyibe kerül?! Köszönöm a segítséget!:)
16/L
Én a hajhennát javaslom. Egyrészt kikopik (de le is nő, nyilván), és 100%-ig természetes, nem roncsolja a hajat, sőt, nagyon egészséges pakolás.
Egészen biztos, hogy befogja a hajad, nekem is szőkés barna hajam van, és a vörös minden árnyalatára tudom festeni, szóval egy kis sötétítés is sikerülni fog.
Első vagyok
Nekem derékig érő hajam van, tehát 1 tubus mindenképp kell. ' tubus (doboz) ára kb. 700-800 ft között van, és persze attól is függ, hogy rendeled valahonnan, vagy gyógynövényboltba meg tudod venni.
Hajhennából is többféle van, van olyan, amelyik drágább, az kb. 1300 FT körül van (de ha jól tudom, azt még ki kell keverni, stb).
Szóval én mindenképp a Henna Color márkájút ajánlom.
Nem. Csak a szimpla henna porral (ami ki kell keverni) járhatsz így. Amit én használok, a szőkétől elkezdve a feketéig minden van. Az egyik ismerősöm csokoládé barnára festi mindig a haját, és nincs vöröses árnyalata.
Viszont egyre ügyelj: ennél a márkánál nem számít, hogy a dobozon a a képen a nőnek milyen színű a haja:) Én eleinte sok színnél megdöbbentem, hpgy "te jó ég, én is így fogok kinézni?!", de nem kell aggódni, olyan színű lesz a hajad, amilyen szín a dobozra van írva, a képeket meg szépen elcseszték. Tehát, ha pl. mogyoróbarnát veszel, akkor 100%, hogy olyan színű lesz a hajad.
Általában azt írja a használati útmutató, hogy 40 percig kell rajtahagyni, én 1-2 órát szoktam hagyni, így mélyebb lesz a színe, és jobban beivódik, selymesebb lesz utána a hajam.
Így néz ki, ilyen doboz keress, ha a hennánál maradsz végül. (sokkal több szín van a márkán belül egyébként:) )
Megint én:)
Itt még olcsóbb is egy százassal, mint a boltban, ahol veszem. Lehet, hogy ezentúl én is innen rendelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!