Ilyen hajat mivel lehet csinálni?
2012. jan. 1. 00:35
1/9 anonim válasza:
Ezek szerintem természetes hullámok, nagyon sok hajhabbal, de lehet, hogy ilyen hajszárítóra felrakható fejjel (bocsánat, de nem tudom a nevét)+ hab, vagy zselé.
2/9 A kérdező kommentje:
2012. jan. 1. 00:57
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, mivel lehet, de ne akarj ilyet, ez enyhén ronda.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem véleményt kértem,de azért kösz.
Egyébként az ilyen hajat minek nevezik?
2012. jan. 1. 01:05
5/9 anonim válasza:
Az 1.vagyok. Hát valami hasonló. Ez szerintem göndör haj.
A 2.-tól kérdezem, hogy azért nem tetszik, mert anniyra össze van állva a habtól, vagy valamitől, vagy azért, mert göndör?
6/9 anonim válasza:
nekem ilyen hajam van(vizesen), amikor télen csak a hajtövet szárítom meg, hogy utána csigásra száradjon magától a többi.Ha belakkoznám/haboznám, akkor ilyen maradna(sztem) legalábbis egy darabig. :D
7/9 A kérdező kommentje:
Mázlista :)
Nekem még vizesen sem ilyen :(
2012. jan. 1. 01:47
8/9 anonim válasza:
Nekem is ilyen szokott lenni a hajam,ha befonom.
Úgy szoktam csinálni,hogy este,lefekvés előtt nagyon szorosan befonom a hajam.Amikor reggel felkelek,kibontom és akkor ilyen szép hullámos lesz.:)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm,egy próbát megér :D
2012. jan. 1. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!