Csajok! Ti a combotokat is borotváljátok, vagy csak a lábszárt?
Szerintem szexisebb ha az egész láb le van, nem?
Életkor is kérek szépen!
En csak a labszaramat borotvalom. Soha nem kellett es nem is fogom a combomat is borotvalni. Mondjuk abszolut nem vagyok szoros tipus.
De sok lany szerintem a semmit is hosszu, eros szornek nezi, es a semmit is leszedeti a kozmetikussal:)
Ha nagyon durva csak akkor szedd le a combodon.
Inkabb eloszor kerdezd meg tobb baratnodtol, hogy ok milyennek latjak. Tudod igy latatlanul is nehez megmondani.
De inkabb picit szorosebb legyen vilagos szorszalak mondjuk, mint pottyos. A potty szerintem durva, eleg gaz:)
Én az első perctől kezdve borotválom a combom is.
És nekem egyáltalán nem erősödött a szőr rajta.Sőtt, nem is nagyon nő ki.Előnyöm az h szőke szőröm van...:)
A borotválástól és minden mástól megerősödik a szőr... Én nem ajánlom.
Kis tapasztalat: Barátnőm legyantázta a kezéről a szőrt még csak 6.-os volt.. És már teljesen megbánta, mert olyan a keze, ha 1 picit is megnő a szőr a kezén, mint a borosta..
A combod pedig biztos nem olyan orbitálisan szőrős, hogy elkezd szőrteleníteni.. Télen pedig, ha annyira zavar elmész párszor szoliba sötétebb lesz a bőröd és kevésbé látszik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!