Hasznaltok Yves Rocher termekeket? Tapasztalat?
hello! Franciaorszàgban élek, és szerintem én kaphatnàm meg a "tiszteletbeli Yves Rocher"-vevo cimet :D , minden honapban rendelek toluk.
A krémek, testàpolàsi termékek nagyon jok, a sminkkel nem vagyok tulzottan elégedett. Nem tul jo fedésuek az alapozok, puderek, a szempillaspiràlok elég unalmasak. A szàjfények, ruzsok azonban nagyon jok, nemrég jottek ki az ultrapigmentàlt ruzsaik ( pàr àrnyalat van belole csak), de tartosak, eroteljese szinuek, azok valobabn megérik az àrukat.
Nem, mert a termékeiket állatokon tesztelik.
De mindenképpen akartam tőlük egy összecsukhatós táskát, és miután nyelvi problémák miatt Prágában nem tudtam szerezni (pedig 3 üzletükben is voltam) Pesten végre szert tettem a táskára, de kellett hozzá vennem valamit, hogy olcsón megkapjam, így van tőlük egy mini rizses testápolóm, az illata jó de semmi extra.
A tusfürdők szerintem elég jók (málnás,kókuszos)
meg a kókuszos parfüm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!