Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen frizurát ajánlanátok?

Milyen frizurát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Új év, szeretnék megváltozni és kezdem egy picit unni a hajam. Féloldalas frufru van és egyenesre kivasalom. Alapból hullámos hajam van, de olyan semmilyen. Jelenleg kb. vállig ér, talán egy picit tovább. Nem vagyok gebe, szóval az arcom talán egy picit pufóknak mondható (vagy csak én gondolom annak, a lényeg, hogy kicsit vékonyíthatná az arcom :)) Mit ajánlanátok, amivel mondjuk nem kell sokat szöszmötölni és nem tudom annyira elaludni. Előre is köszi és legyetek szívesek képeket is linkeljetek! :)
2011. dec. 30. 21:51
 1/4 anonim válasza:

öö. nekem nagyon tetszik egy frizura.. általános 8.után ilyenem lesz..:

fufru-ebből kiindul egy oldalfufru-elöl a haj fokozatosan tépett és nem ér a válladig hanem a nyakad közepéig.. képet nem tok mutatni mert tv-ben láttam ezt a hajat! megkérdezhetem amúgy hogy hány éves vagy?

2011. dec. 30. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem menj el egy jó fodrászhoz, és bízdd rá magad, ők azok akik a legjobban meg tudják állapítani hogy mi áll jól az embernek.. de fontos hogy jó legyen a fodrász mert azzal az erővel amivel csodákra képes el is ronthatja
2011. dec. 30. 21:57
 3/4 A kérdező kommentje:
16 vagyok :) Hú nem tudom, nem hangzik rosszul, de egyszer már vágattam le sokat belőle és megbántam, szóval annyira rövidet nem szeretnék, vagy maximum ha valamibe nagyon beleszeretek. :D Meg ugye az a gond, hogy hullámos a hajam és így kicsit nehéz találni hozzá, valami jóót. :)
2011. dec. 30. 21:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Második: Semmiképp. Az nálam nem jöhet szóba, az egy dolog, hogy jól áll, de ha nekem nem tetszik? Most is voltunk fodrászunknál, meg volt mondva neki 1 cm-t vágjon a hajamból. Rossz napja volt, vágott 10et... Nem bízom magam rájuk... :D
2011. dec. 30. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!