Milyen házilag elkészíthető hajnövelő pakolást ismertek?
Ekkora hülyeséget, mint ez a hideg vizes.. Ha abba mosol hajat rosszabb esetben megfázol, vagy úgy jársz mint én, mikor elfogyott a meleg víz, ezért hidegben kellett leöblíteni a balzsamot, és megfázott a fejbőröm és hámlik... Olyan, mintha korpa lenne, csak nagyobb darabok. Nagyon mérges voltam miatta, de már kezd elmúlni hál' Isten. Szóval ezt ne csináld kérdező, te válaszoló meg hagyd meg magadnak a hülyeségeidet.
Hajnövesztő praktikák: fejbőr masszírozása reggel-este (na ez serkenti a vérkeringést), ricinusolaj pakolás. Vagy szedhetsz sörélesztő tablettát, esetleg ha van rá pénzed Revalid kapszulát.
en szoktam csinalni egyet :) elegge budos de hasznal :) en tavaly nyar vegen vagtam le a hajam a vallamig sem ert...most szinte a hatam kozepeig er.
-egy citrom leve
-egy kanal ecet
-2 db tojas(en beleszoktam rakni teljesen a tojast, artani nem art:) )
-egy csomag szalalkali
-kavezacc
neha szoktam mezet is tenni bele mert azt is ajanljak.
ezt 2 oran keresztul a hajadon kell hagyni, majd lemosni bovizzel. Az a legjobb ha nem hasznalsz sampont de en ugy nem birtam, suliba foleg :) nekem hatott ugy is hogy samponoztam utanna. Meg a csalanos illetve a soros oblitest tudom ajanlani :) egy fazekban felforralsz vizet majd beleteszed a csalant es varod hogy meghuljon es ezzel siman leoblited a hajad. utanna nem kell kimosni :) a sort pedig siman raontod a hajra(a fejborre is) es megszaritod. Nem lessz semmi kellemetlen szag, konnyen fesulheto es dus lessz utanna a haj. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!