Melyik fajta testápoló jön be nektek a legjobban? Sima testápoló, testápoló tej, lotion, fürdés utáni gél?
Biztos van,amit kihagytam,de gondolom értitek.
Nekem száraz bőrre kéne.
A fajtája mellett írhatnátok márkát is és hogy mennyi ideig tart ki,miért ezt választották?Mennyire sűrű?
Nivea q10 feszesitö testàpolo.
Nem sürü,de nagyon jo zsiros,hamar beszivodik,jo az illata,és érzem is a hatàsàt.Minden nap hasznàlom zuhanyzàs utàn,màr egy honapja ugyanazt a kiszerelést.
250ml-es
olivaolaj és kakaóvaj együtt(ezt le kell öblíteni mert több óra mire magától beszívódik)
és nivea shea-vajas, gingko bilobás testápoló
Mézes v. algás testápolót ajánlom.Én a 100forintosban találtam rá a Floren mézes,algás testápolóra.Ekcémás vagyok,emiatt száraz,piros foltos a bőröm,mióta ezt hassználom egyáltalán nem száraz a bőröm és sokkal halványabb mint volt.500ml-s kiszerelésben lehet kapni,nem tudom pontosan mennyibe kerül,de sztem megéri,mert nem egy nagy márka,viszont használ...Pl. nekem a nivea,dove és társai nagy márkás termékektől nem javult a bőrszárazságom...:S
Én mindenképpen ezt ajánlom!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!