Akiknek vékony szálú a haja, azoknak rövid vagy hosszú frizurájuk van?
Nekem elég vékonyka a hajam sajnos, hiába szeretnék szép dús hajat...ha elkezdem növeszteni, annyira rálapul a fejemre, hogy nagyon idétlenül nézek ki.
Nektek, akiknek szintén vékony szálú a hajatok, nektek milyen frizurátok van?
Nekem vékony szálú, tépett, derékig érő hajam van. Mindig teszek rá hajmosásnál hajhabot és felkötöm, vagy befonom a fejem tetejére. Mire teljesen megszárad, nagyon szép dús hajam lesz és kb a 3. napon kezd lelapulni, de akkor már jön az újabb hajmosás.
Éjszakára is felkötöm a hajam a fejem tetejére (nem szorosan) és másnap is szép dús.
Nekem kb hátközépig ér,sajnos nem dús már,kiskoromban szép dús volt.Gyakan vágatom,végülis tépett a fazon,de annyira vékony szálú,hogy valahogy egybeolvad,és inkább olyan,mintha összevissza lenne levágva.Minél hosszabb,annál jobban lelapul.
Én is hajhabot teszek a tövére hajmosás után és úgy szárítom,de nekem másnapra már f*s a hajam nagyon,szóval állandóan mosom,mert hamar zsírosodik és nem áll sehogy 1nap után...
Gyakran még begöndörítem,az is jó tartást ad.
Engem meg a te stílusodtól ráz ki a hideg utolsó! Inkább néz tükörbe és rakd rendbe magad mielőtt mások haját kritizálnád.
A vékonyszálú, hosszú haj is lehet szép de több macera van vele mert tény hogy könnyen lelapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!