Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobb minőségű...

Melyik a legjobb minőségű hajfesték amit használtatok?

Figyelt kérdés
Melyikkel értétek a legszebb, legtartósabb színhatást, melyik roncsolt a legkevésbé? Elsősorban barna árnyalatokra lennék kíváncsi. Múltkor syoss-sal festettem, nem lett rossz de elég hamar kifakult, kikopott. Most újra szeretném befesteni, de kicsit tanácstalan vagyok hogy milyen márkát válasszak.
2011. dec. 27. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Én a Loreal Castingot szeretem! Minden árnyalata szép!
2011. dec. 27. 16:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Henna.
2011. dec. 27. 16:53
 3/6 A kérdező kommentje:
A henna nem jó mert nem szeretnék vöröses árnyalatú hajat ráadásul ráfesteni sem tudok ha nem tetszene vagy megunnám. Elsőnek köszi!
2011. dec. 27. 17:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Palette Natural Colors. Én is barna vagyok és már majdnem az összes barna árnyalatát kipróbáltam :) Eddig mindegyik szép, fényes, és nekem egyik sem kopott (bár ezt biztos befolyásolja maga a haj is) Érdekes, még a vöröses barna is nagyon szép volt, ha rásütött a nap, csak akkor volt kicsit vöröses beütése, pedig én nem szeretem a vöröst.

Remélem segítettem! sok sikert!

22/L

2011. dec. 27. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
loreál sublime mousse
2011. dec. 31. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:

A legjobb a Majirel a L'Oreal-tól de csak fodrászkellékesnél lehet venni. Kb 2800 egy tubus.

Azoknak ajánlom, akik nem tudják a fodrászt megengedni maguknak akik ezt használják.

A hajasnál én ezzel festetem, a festés tőre kb 15 ezer.

Plusz a vágás még egy tizes.

Az Inoa is jó az olajos bázisú, de azt meg lemasszírozzák a fejről és nekem nagyon zsíros lett a hajam.

A "menő" exkluzív szalonok ezzel a kettővel dolgoznak. A Szabó Imérénél van Wella de abból is a drágább fajta.

2012. ápr. 2. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!