Mennyit kell enni naponta az élesztőből hogy hasson?
Figyelt kérdés
Pattanások ellen.2011. dec. 25. 01:25
1/8 anonim válasza:
Ne egyél élesztőt, undorító. Nekem utána órákig hányingerem volt, pedig csak egy kis csipetet ettem.
Vegyél élesztőkapszulát, vannak benne még mindenféle más hatóanyagok is és sokkal kellemesebb szedni.
2/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy undoritó,de én kibírom mégis :D valamiért nem vagyok rá annyira érzékeny.
2011. dec. 25. 02:39
4/8 anonim válasza:
Megérteném ha még úgy 1950-et írnánk vagy még előbbet :S de ma már vannak jó B-komplexek amiket inkább ajánlanák vagy béres szépségvitamint amibe van inaktív élesztő is a q10-esbe nincs! és kevesebb zsírosat egyél, ez amúgy is hormonális vagy is nehezen befolyásolható.
5/8 anonim válasza:
szerintem meg ne szóljunk már bele, hogy ő mit egyen. ez is ugyanúgy hatásos, akkor meg?
6/8 anonim válasza:
én kb egy kávéskanálnyit szoktam megenni minden délelőtt, és sokat hatott.
7/8 anonim válasza:
Egyél csak sok élesztőt legalább jókat fogsz büfögni! :D és büdösebbet mint amit eddig éreztél!
A pattanásod nem fog elmúlni tőle arra mérget vehetsz, és ne higgyél el mindent amit itt a sok okos mond, kamu.
8/8 anonim válasza:
"de ma már vannak jó B-komplexek amiket inkább ajánlanák vagy béres szépségvitamint amibe van inaktív élesztő is "
Es megmondand hogy miert koltson, dobjon ki penzt a kedves kerdezo, mikor regen is termeszetesen gyogyitottak, nem tele vegyszeres vacakokkal, amiert egy vagyont elkernek.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!