Ha 1 év alatt ennyit nőtt a hajam, mennyi idő kell, hogy csipőcsontig érjen?
2011. dec. 22. 21:46
2/17 anonim válasza:
Az én hajam kb hét éve nem volt levágva és nem nott meg csak hátkozépig. Ez emberfuggo. Van akinek megno akkorára és avn akinek nem
3/17 anonim válasza:
Szerintem szeptemberig lesz simán annyi.
4/17 anonim válasza:
Szerintem 1-1,5 év és máris eléri a kívánt hosszúságot. Bocsi, de nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg: Mivel ápolod a hajad, hogy ennyire szép? :-)
16/L
5/17 anonim válasza:
kb egymilliószor tetted ki a hajad az oldalra! Te bele vgay bolondulva!
6/17 anonim válasza:
Kb. 1 év szerintem, max másfél.
(Amúgy tényleg, már párszor kiraktad ide a hajad, nekem is feltűnt.) :P
7/17 anonim válasza:
Ti tényleg nbem fogjátok h nem mindenkinek no meg akkorára. Mondom 7 éve nem volt vágva és mégsem akkora. Ha nem olyan tipusu a hajad akkor SOHA nem no meg akkorára
8/17 anonim válasza:
Utolsó:
Gondolom ha 7 éve nem vágattad a hajad szét van töredezve, azért nem lesz hosszabb. Egy átlag embernek 80-90 centire simán megnő a haja, ha rendesen ápolja.
9/17 anonim válasza:
Rendesen ápolom és szoktam vágatni a végébol. Úgy nem volt levágva h rovidre. És ha nekem nem hiszitek el h van akinek egy bizonyos hosszúság után nem no akkor nézzetek már utána.
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!