Így minden oké lesz hajfestésnél?
Figyelt kérdés
A hajam nyáron szőkítve lett mézszőkére (bár azt inkább nagyon világos barnának nevezném),aztán vörösre,most pedig feketére lett festve (1-2 hete).Ma este colorbe4-ral lemostam a feketét és a vöröset,most olyan a hajam mint nyáron.Se vörös se fekete nyomok nincsenek.Vettem egy palette natural colors skandináv szőke festéket.Hogyha azzal befestem normális színe lesz?2011. dec. 22. 20:37
1/5 anonim válasza:
Fhúha. Hát Te tudod, én pont ugyanezzel a festékkel festettem be egyszer a hajam és hát...Az elkövetkezendő hónapban voltam: sajtospizzafejű, csibehajú, napocskafejű. Szóval elég durván sárga volt tőle a hajam.:D
2/5 anonim válasza:
nagyon sűrűn váltod a hajszíneket :S tönkremegy a hajad,h a végletekre fested aztán vissza a másikba. sztem nem lesz szép, min vagy csak a második hajfestésnél lesz talán már jó.
3/5 anonim válasza:
hát nem tom énis arra gondolok mint az elöző válaszolók
szerintem is pihentetni kéne a hajad kicsit és befesteni egy fajtára hogy jó legyen és ne menjen tönkre
de am syos hajfesték is jó szerintem, énis azzal festettem be, vörösre és irtó jól befogta
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Hát én mindenesetre megpróbálom.Ha veszek hamvasító sampont akkor is sárga lesz?
2011. dec. 23. 15:25
5/5 anonim válasza:
Ezt nem lehet tudni. Ha a hajszined már régóta szőke és ugy kezd besárgulni akkor persze ott a hamvasító, de ha alapból a festék miatt lesz pl répasárga,abból nem csinál szőkét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!