Arcbőr szárító szerek? Akár bolti, akár házilag?
Figyelt kérdés
Nagyon zsíros az arcbőröm, és emiatt pattanásos. Hiába mosom naponta többször tiszta vízzel, és használok pattanástalanítót, nem segít, mert annyira zsírosok a bőröm. Nem beszélve arról, hogy fénylik, és azt hiszem ez zavar a legjobban...2011. dec. 22. 18:44
1/6 A kérdező kommentje:
zsírosodik*
elfelejtettem írni, hogy 21 múltam, és már rég ki kellett volna nőjem a pattanásos korszakot.. szóval tényleg, ha akármilyen jó módszert ismertek, segítsetek, mert ez már nem természetes és "majd kinövöm", emiatt lassan már ki sem merek bújni itthonról:(
2011. dec. 22. 18:48
2/6 anonim válasza:
Szappanos vízzel !!
Vizezd be és tedd az arcodra [link]
Utána várj ilyen 5-10 percet és mosd le!
Nagyon szárítja az arcbőrt garantállom,hogy 2-3 használlat után már nem fog zsíros lenni:)
3/6 A kérdező kommentje:
Hát ilyen hosszabb időre még nem próbáltam szappannal, de tavaly, amikor szintén nagyon problémás volt a bőröm, rendszeresen mostam vele, de nem segített, sőt, mintha még rosszabb lett volna:( és azóta valahogy nem szeretek semmit használni, csak tiszta vízzel mosom meg... de már az se segít:( nem tudom mi lelt, már volt egy jó hosszú időszakom, amikor nem volt pattanásom (kb. egy év), amikor azt hittem, végre kinőttem... erre visszajött:(
2011. dec. 22. 19:13
4/6 A kérdező kommentje:
Lemostam így, tényleg, már most szárazabb...
milyen hidratáló krémet ajánlotok arca? amit arctisztítás után lehet használni?
2011. dec. 22. 19:44
5/6 anonim válasza:
Én bioboltban vettem valami kamillás szappant, használat után nagyon szép sima az arcbőröm. Napi kétszer használok. Nem mondom, hogy hú de jó, de ahhoz képest.. Szóval megállja a helyét.
6/6 anonim válasza:
Csöppet el vagy tévelyedve.Ha tiszta vízzel mosod az arcod,jóhogy zsíros lesz,mivel az nem oldja le a lerakódott faggyúmaradványokat,eltömődnek a pórusaid és még pattanásosabb leszel.Ha pedig szárítás a cél,akkor ne használj hidratálókrémet,mert az is zsírosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!