Olyan bőrgyógyász, aki valóban meghallgatja az embert és árban sem olyan vészes? (Lehet magán bőrgyógyász is és sztk-s is persze)
Figyelt kérdés
Pesten vagy Pest környékén.Előre is köszönöm!2011. dec. 19. 18:46
1/5 anonim válasza:
Dr. Pfeiffer István
www.boror.hu
Itt találsz róla infót, én sokáig jártam hozzá, és nagyon rendes ember, és jó szakorvos. Árban sem vészes. Sokaknak ajánlottam már, és mindenki meg volt vele elégedve.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Megnéztem,de árat nem találtam az oldalon,megkérdezhetem,hogy mennyi nála egy első vizsgálati díj?
Köszi előre is!:)
2011. dec. 19. 23:47
3/5 A kérdező kommentje:
Most találtam egy olyat,hogy vizitdíj:3000 ft,ennyi lenne.
Ez tényleg nem sok.
Bocsi,ha figyelmetlen vagyok...
2011. dec. 19. 23:51
4/5 anonim válasza:
Igen, 3000Ft. És nálam volt olyan eset, hogy nem fogadta el a pénzt. (visszatérő beteg voltam)
5/5 A kérdező kommentje:
Értem,nagyon szépen köszönöm a segítséget.:)Biztos,hogy felfogom őt keresni az ünnepek után.Nagyon ritka sajnos a mai világban,szerintem,hogy egy orvos,ne csak a pénzre utazzon.
2011. dec. 21. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!