Milyen hajszínezőt használjak? Világos barna (néhol vöröses) az eredeti hajszínem. Még soha nem volt festve!
Figyelt kérdés
Arra gondoltam egy szép természetes szőke árnyalatúra festem be. Azt hallottam előbb színezőt használjak. Ez igaz? és milyen színezőt tudtok ajánlani? Sajnos idő, meg normális szakember hiánya miatt otthon szeretném befesteni a hajam. Szerintetek ez jó ötlet? Előre is köszönöm a válaszokat!2011. dec. 18. 16:01
1/2 anonim válasza:
A színező nem nagyon tud világosítani, esetleg egy picit, de szép szőke árnyalatú nem nagyon lesz, inkább világosabb barnás. Ha kicsit vöröses, akkor meg főleg, mert a vörös mindenen átüt. Szerintem színezőben a Loreal Casting a legjobb, 2000 Ft körül van. Olcsót ne vegyél, inkább egy nagyobb kiadás, mint egy ronda haj, nem? :)
2/2 A kérdező kommentje:
Dehogynem:) köszönöm! egyébként úgy gondoltam hogy előbb színezőt használok és majd csak utána festem :)
2011. dec. 19. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!