Melyik a kedvenc Balea (Dm sajátmárka) terméked?
Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 08:54
2/10 anonim válasza:
sok van, de a favorit ez: [link]
4/10 anonim válasza:
Én az arctejet nagyon szeretem, meg az urea tartalmú testápolót. Nagyon kiszárad ilyenkor télen a bőröm, és ez jobban bevált, mint pl. a Baba.
5/10 anonim válasza:
Én a kókuszos testápolót szeretem, 500 gr-os, valamint a tisztító arcmaszkokat és a szemfestéklemosó is jó. Szóval ennyi pénzért abszolút megéri. Most láttam egy fehér limited edition tusfürdőt, mennyei az illata, szóval vannak jó termékeik..
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ha arra az angyalszárnyasra gondolsz, olyanom nekem is van :-))) isteni. Én nagyon szeretem a dm sajátmárkás termékeit MINDENBEN!
2011. dec. 16. 17:12
7/10 anonim válasza:
Ma vettem egy dinnyés ajakbalzsamot, mivel a dinnyés testápoló nagyon bejött. Nagyon megpuhítja az ajkakat.A samponok valahogy nekem nem jók:S a kedvencem mind közül: "Cukorfalat" testápoló:) olyan illata van, mint egy vaníliás babapiskótának citromos krémmel :)
8/10 anonim válasza:
A barna hajra való sampon - csodás, mióta használom nincs éles tövem, selymes, csillogó a hajam tőle és kevésbé zsírosodik.
Az érzékeny bőrre való arclemosó krém, végre nem húzódik a bőröm és nem kell külön krémezni amitől viszont zsíros lesz. Babapopsi pofi az eredmény.
9/10 anonim válasza:
alverde citromfüves testvaj- miniben veszem és kézkrémként használom, nagyon jó illat és minőség ügyileg is.
Balea Icy orange deo spray- friss és parfümként is megállja a helyét
10/10 anonim válasza:
a kókuszos-tiaravirágos dezodor :)
és a limitált sárgadinnyés tusfürdő
a samponok nekem sem jöttek be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!