Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nektek tetszik? én imádom az...

Nektek tetszik? én imádom az ilyeneket.

Figyelt kérdés
[link]

2011. dec. 12. 23:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Ez röviden és tömören ge*cironda és nőietlen.
2011. dec. 12. 23:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy Alice Dellal jól néz ki ezzel a hajjal, de akit eddig utcán így láttam, undorító volt. Alig van valaki, akinek jól áll. Szerintem nem kellene erőltetni.
2011. dec. 13. 01:26
 3/11 A kérdező kommentje:
hát nem tudom... én nem akarok ilyet, bár nagyon tetszik. két emberről tudom hogy hasonló a hajuk és egyiküknek sem áll rosszul. rajtuk kívül mást nem láttam még, szóval jah hát önkritika az kell :D
2011. dec. 13. 02:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

nagyon jól tud kinézni, de ezt tudni kell viselni, kell hozzá egy bizonyos stílus. bár az jó benne, hogy ha középen választod el, akkor nem látszik.

19L

2011. dec. 13. 08:39
 5/11 anonim ***** válasza:
borzalom
2011. dec. 13. 08:51
 6/11 anonim ***** válasza:
nem értem azokat a lányokat akik ilyenre nyíratják. szerintem is ronda. elismerem, van akinek jól áll, de az nagyon ritka
2011. dec. 13. 21:38
 7/11 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

ezek sem rosszak :)

2011. dec. 14. 03:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Tudod mi az ocsmány? Nem a kinyírt haj, hanem az, hogy ebből is divatot csinálnak..
2011. dec. 17. 20:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen már vagy egy éve:P
2012. jan. 7. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:

a kép amit kitettél az nem tetszik.. de pl ez a csaj egyszerűen gyönyörű így :D [link]

amúgy én is bevállalnám, csak aztán ha megunom nem 1-2 hónap mig visszanő az ottani haj.. na meg láttam képeket ahogy az nő vissza,és hosszabb de persze a haj többi részétől még igyis rövidebb hát eléggé kiábrándító képek voltak.. :)

ja és kifelejtettem ellie goulding -ot akinek szintén nagyon passzol ez a haj :)

[link]

2013. jan. 4. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!