Mit kell csinálni fiúknál a hosszú hajjal?
Mindig is rövid hajam volt, de úgy gondoltam, hogy növesztem. Már viszonylag hosszú, belelóg a szemembe, meg hátul is lóg, elég csúnyán néz ki.
Mit kell csinálni hogy ne úgy nézzen ki, mint a szénakazal? Minden reggel be kell állítani? Ha igen, mivel? Ha fodrászhoz megyek, mit mondjak neki, hogyan igazítsa meg?
Szeretnék valami jól kinéző frizurát hosszabb hajra, de nem tudom, hogy nézzen ki.
A fodrásznak ezt mond:
"Szeretnék valami jól kinéző frizurát hosszabb hajra" Ő a szakember, hallgasd meg a tanácsát. Ha nem vagy elégedett vele, legközelebb másik fodrász.
Nekem speciel évtizedek óta hosszú hajam van, és nincs rajta mit beállítanom. Azt azonban elárulom neked, hogy egy fiút nem a "jól kinéző frizura" motivál, amikor megnöveszti a haját. Inkább a szabadság, a természetesség, esetleg valamilyen zenei ízléshez kapcsolódó stílus. Persze, az is lehet, hogy csak másolnak valakit. A bájgúnároknak rövid hajuk van.
Mindenképp balzsamot is használj,mert eltöredezik a vége!Ha vasalnád,akkor hővédőspré is kell. 2 havonta 2-3 centi a végéből,és nem lesz töredezett.HA lófarokba hordanád,ügyelj arra h az húzza,tehát hajhulláshoz vezethet,illetve ha a gumi helye ottmarad kiengedés után,az undorító.Mosd rendszeresen,a zsíros szintén pfujj.
Hát kb ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!