Nagyon korpás, vörös fejbőr, bőrgyógyon 2x voltam már, de nem szűnik, mit javasoltok?
ápold természetesen a hajadat, és kerüld a bolti szintetikus, káros samponokat, balzsamokat, mert azok csak ártanak!
Szerintem kend be steroidos krémmel(ezt irasd fel bőrgyógyásszal).
Szal először mosd meg citrusos head&shoulders samponnal,éjszakára pedig kend be a vörös-korpás területeket a steroidos krémmel.Másnap-harmadnap is moss hajat és kend be....1héten belül eltűnik.
kipróbálhatnád még a teafaolajat, az gomba, baciölő és gyulladáscsökkentő és nem is irritáló hatású. Olavstam még a szódabirkabónáról is, tehát h azzal is leeht hajat mosni, semmi sampon nem kell, csak vizzel összekevrni a szódabiakarbónát, h massza legyen, ezzel bedörzsölni a hajat és utána ecetes vízzel leöblíteni, ebbe lehet illóolajat tenni. Nem kell a szódától megijedni, kioldja a zsirt.
Vagy: van még Ilcsa néni -asszem-kozmetikumok is, ezek természetes alapanyagokból készültek, lehet van vmi kencéje erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!