Aloe vera pattanásra?
Próbálta már valaki hogy a nyers aloe vera levél nedvét keni a gyulladt pattanásra? Anyu mondta hogy valahol olvasta hogy jó rá, nekem valamitől nagy, gyulladt patik lettek az arcomon (lehet mert meg fog jönni :/ ) és mondta hogy próbáljam ki...
Van aki már kipróbálta? És ha igen, mi a vélemény erről? hatásos?
Köszönöm
Szia!
Nekem használt én is használtam.
Meg vettem ilyen aloe verás italt, ami 3 decis és abban vannak ilyen aloe vera darabok, heti egyet szoktam inni, mert ez a növény egy csomó mindenre jó.
Meg én az arcomra még teafaolajos szappant használok, meg heti egyszer holt-tengeri szappant.
ma 12:35
Köszönöm Neked is :)
ma 12:35
Te kozmetikus vagy? ha igen, akkor heti hány alkalommal ajánlatos kenni vele az arcom? vagy itt nincs olyan mint pl a kamillával (mivel gyull. csökkentő) hogy nem szabad sokszor, mert nagyon kiszárítja a bőröm.
ma 16:27
Köszönöm.
Nekem ez "egyszeri" alkalom, azaz nem szokott ilyen lenni...Csak egy hónapja abba hagytam a fog.gátlót és gondolom emiatt jött ki ennyire a menstruáció előtt egy héttel :( Amikor még nem szedtem gyógyszert akkor kipattogtam a havim előtt de nem ennyire :( Remélem be fog válni :) Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!