Nagyon nagyon száraz a hajam, sajnos sokat vasalom is meg hát alapból. Melyik hajpakolás a legmegfelelőbb? Ami tényleg használ?
Száraz, töredezett hajra:
Egy bögre zsírszegény tejet és egy tojást verjünk fel, míg a keverék habos nem lesz. Ekkor vigyük fel a hajunkra, majd 5 perc múlva öblítsük le. Hetente legalább kétszer ismételjük, hogy a hajunk kellően hidratálttá váljon.
Olajjal és sörrel
A sörnek köztudottan magas a vitamintartalma, amely a hajnak is jót tesz. Emellett az ecet és a citromlé mellett selymessé is teszi a hajat, ezért előszeretettel alkalmazzák öblítéshez. Pakolást is lehet készíteni belőle, ha olívaolajjal keveri össze és néhány percig a haján hagyja. Az olívaolaj tökéletes a töredezett, száraz haj ápolására, amikor egyre gyakrabban csomósodnak össze a szálak fésülködés közben.
a tojáspakolást én magam is használom, bár kevesebb tejjel és 2 tojást használok, rajta hagyom egy órát kb. ezt hetente 2 X megcsináltam egy hónapon át, én látványos javulást értem el.
Tudom, hogy nem a legjobb de én melegvízzel higított baba testápolóval kentem be a hajamat. Használtam már mindenféle pakolást, de ez a baba testápolós dolog nagyon bevált.
Olyan selymes, fényes lett tőle a hajam és hidratálta is remekül.
Felkenem, pl. délután majd este hajat mosok és lemosom.
De nekem tényleg jó volt, csak ajánlani tudom, akkor is ha testápoló hajra nem való.
Amúgy a dm hajpakolás amit az első írt tényleg nagyon jó, viszont nekem a derékig érő hajamra nem lenne elég az egész raktáron lévő készlet sem :)))
de fodrászkellékesnél is vehetsz placentás hajpakolást, az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!