Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon nagyon száraz a hajam,...

Nagyon nagyon száraz a hajam, sajnos sokat vasalom is meg hát alapból. Melyik hajpakolás a legmegfelelőbb? Ami tényleg használ?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is száraz a vasalás miatt. Swiss o-pair nevű hajkúrás krémet használok, puha, fényes lesz tőle a hajam. Rossmannban veszem, 189 Ft darabja (25ml, szóval egyhasználatos), kis átlátszó műanyagban van, általában az alsó polcokon a samponoknál. Többféle is van, én vadrózsásat használok, nekem az vált be, nagyon jó az illata, és tényleg használ!
2009. máj. 16. 14:09
 2/6 anonim válasza:
49%
mit nem adnék ha száraz hajam lehetne, a zsíros helyet...:S szerintem hajmosás után öntsd le 2,5 dl sörrel, kicsit maszírozd bele, aztán öblítsd ki. beválik, mert a sörben sok vitamin van, és nem leszel tőle alkoholszagú nyugi:)
2009. máj. 16. 14:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon száraz a hajam + én is vasalom. Én a herbáriában vettem mézes sampont és balzsamot, nekem remekül bevált! (henger alakú flakon, az egyiknek kék a másiknak pedig zöld a kupakja, méz színű benne a cucc és méh van az elején, ára sem borsos)
2009. máj. 16. 14:42
 4/6 maundrel ***** válasza:

Száraz, töredezett hajra:

Egy bögre zsírszegény tejet és egy tojást verjünk fel, míg a keverék habos nem lesz. Ekkor vigyük fel a hajunkra, majd 5 perc múlva öblítsük le. Hetente legalább kétszer ismételjük, hogy a hajunk kellően hidratálttá váljon.

Olajjal és sörrel

A sörnek köztudottan magas a vitamintartalma, amely a hajnak is jót tesz. Emellett az ecet és a citromlé mellett selymessé is teszi a hajat, ezért előszeretettel alkalmazzák öblítéshez. Pakolást is lehet készíteni belőle, ha olívaolajjal keveri össze és néhány percig a haján hagyja. Az olívaolaj tökéletes a töredezett, száraz haj ápolására, amikor egyre gyakrabban csomósodnak össze a szálak fésülködés közben.

a tojáspakolást én magam is használom, bár kevesebb tejjel és 2 tojást használok, rajta hagyom egy órát kb. ezt hetente 2 X megcsináltam egy hónapon át, én látványos javulást értem el.

2009. máj. 16. 16:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nem a legjobb de én melegvízzel higított baba testápolóval kentem be a hajamat. Használtam már mindenféle pakolást, de ez a baba testápolós dolog nagyon bevált.

Olyan selymes, fényes lett tőle a hajam és hidratálta is remekül.

Felkenem, pl. délután majd este hajat mosok és lemosom.

De nekem tényleg jó volt, csak ajánlani tudom, akkor is ha testápoló hajra nem való.

Amúgy a dm hajpakolás amit az első írt tényleg nagyon jó, viszont nekem a derékig érő hajamra nem lenne elég az egész raktáron lévő készlet sem :)))

de fodrászkellékesnél is vehetsz placentás hajpakolást, az is jó.

2009. máj. 16. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Placentás hajpakolás, vagy/és hajvasalás után hajolaj! Ez nagyon jót tesz neki.
2009. máj. 17. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!