Hogyan befolyásolhatja a hajam leszívatását/festését az, hogy meg van a menstruációm?
Sziasztok.Jövő héten megyek fodrászhoz leszívatni a hajamat,de pont akkor lesz meg a menstruációm is.Befolyásolhatja ez valahogy?
Nagyon remélem,hogy nem,mert így is olyan nehezen találtam időpontot,amikor végre elmehetek fodrászhoz,de több helyen olvastam,hogy nem ajánlják olyankor.Miért?Esetleg valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Köszönöm a válaszokat!
amikor én festettem hajat mikor megvolt, foltos maradt :/
nem tudom, hogyha szívatod is akkor is közrejátszik e.
Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
Remélem,hogy igazad van,kedves második.Nagyon szomorú vagyok most ez miatt,egész nap ezen idegeskedem. :(
szerintem is hülyeség
mert ha megvan,a hajad még akkor is hajból van,nem?
első vagyok
hát én a saját bőrömön tapasztaltam, hogy nem hülyeség.
Második vagyok:
Elég régóta festem már a hajamat és sokszor volt úgy, hogy akkor festették be amikor menstruáltam, semmi különbséget nem fedeztem fel.
Köszönöm szépen a válaszaitokat.
Első: én hiszek neked,mert már én is olvastam több helyen,de akkor úgy látszik ez mindenkinél más. :/
És esetleg valakinek a haj leszivatással tapasztalat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!