Hogyan használjuk helyesen a hajvasalót?
Azt tudom,hogy egy vékony tincset beteszünk a hajvasaló lapjai közé,és lassan végig húzzuk rajta a hajvasalót.
Azt szeretném kérdezni, hogy fel kell-e csatolni a hajat, illetve, hogy hajlakkot kell-e használni.Én szoktam vasalni a hajamat, de nekem úgy sikerül, mint másoknak(másoké tök egyenes,sima;az en hajvasalóm jó márkás Bellisima Creativity.
Szerintem hajlakkot vasalás közben nem szabad használni, nem hiszem ,hogy jót tenne a hajnak, ha beleégetnéd a lakkot.
Fel kell e csatolni a hajat? Nem, én félre szoktam tűzni, ami megvan azt leengedem.És tincsenként megyek végig rajta.
Elég meleg a vasalód? Szép lassan húzod végig a hajadon? Nem túl vastag tincset fogsz bele egyszerre? Száraz hajon csinálod?
én úgy szoktam, hogy egy csomó hajamat felkötöm és az alsó tincseket vasalom először, ha kivasaltam akkor engedek le a többiből
mielőtt vasalnád a hajad vagy kb 5 percig hagyd melegedni és ha szögegyeneset akarsz vasald reggel
a lakk pedig beleég a hajadba és ráragad a vasalóra, használj hővédőt, én nem szoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!