Most akkor végülis hogyan érdemes a ricinusolajat felvinni a hajra?
Figyelt kérdés
annyi kérdést olvastam itt, van aki arra esküszik, hogy hidegen, van aki melegen, van aki kever hozzá tojást van aki nem mert ragad..
hogyan csináljam?? Félek hogy összeragad a hajam és nem fogom tudni kimosni.:S:D
köszi!
2011. dec. 8. 15:36
1/6 szamóca.. válasza:
és miből gondolod hogy mostanra megszületett a hivatalos, rendeltetés szerű használat? még most is csak vélemények lesznek, és hiába kérdezed meg még háromszor. de ha nem kevered össze pillanatragasztóval akkor nem fog annyira összeragadni semmitől hogy ne tudd kimosni. kend rá nyugodtan ahogy épp enked szimpatikus
2/6 anonim válasza:
én pont ezért nem is variálok, kirakok egy csészébe annyit amennyi kell, fél perc a mikróban, aztán mehet a hajra. ne félj, kijön belőle.
3/6 anonim válasza:
Én sem variálok sokat vele, egyenes az üvegből kiöntöm a tenyerembe aztán szépen belemaszírozgatom a fejembe. Melegíteni elvileg nem szabad, mert akkor a hatóanyagai nem lesznek annyira jók, de gondolom, hogy ez számunkra nem lesz észrevehető egyáltalán, Tojást rakhatsz bele, ha azt akarod, hogy még csillogóbb fényesebb legyen a hajad, ugyanis azt szolgálja. Kimosni meg kifogod tudni.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönömkösziköszi:)
2011. dec. 8. 16:19
5/6 A kérdező kommentje:
Elég ha vízzel mosom le, vagy emelett is ugyan úgy kell használni sampont?
Mert ezt is többféleképp hallottam már.
2011. dec. 8. 16:50
6/6 anonim válasza:
Hát az viszont fura ha ezt is többféleképp hallottad, sampon az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!