Milyen arctisztítót tudtok ajánlani amitől szép lesz a bőröm mert eléggé zsíros?
Spiritus saicylatus - szépen le/kitisztítja az arcodat és nem ül bele a piszok. Vagy Aknemycin - ez pattanásokra és miteszerekre is nagyon jó, van belőle krém és oldat.(az oldatot ajánlom!)
Mindkettő gyógyszertári, de az Aknemycin vény köteles.
Én a Dm-ben vettem 1000 ft, és szerintem kb egy évig minimum elég, mertez egy sótömb, és úgy kell használni, hogy bevizezed, dörzsölöd picit a tenyeredben, és a kezeddel bekened a nedves bőröd... (magával a szappannap ne dörzsöld a bőröd, mert szétkarcolják kis sódarabok)
de olvass el róla amit talász (pl. [link] , mert én olvastam negatív tapasztalatokat is... de szerintem 90% hogy tuti lesz, főleg ha csak zsíros a bőröd.. ha nem sebes pattanásos, akkor még csípni sem fog :) (arra is jó, csak fájdalmasabb picit) amúgy neten lehet, hogy lehet olcsóbban is venni kisebb darabot, hogy kipróbáld.
én már nem is tudnék nélküle élni.. picit abbahagytam és krémeztem helyette, sokkal rosszabb volt tőle a bőröm, na mindegy, am. mindenkinek más... de ez állítólag minden bőrre jó.. hát ennyi :) sok sikert (a látszat ellenére nem vagyok sószappan ügynök :)... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!