Fog látszani benne a világosítás? Milyen eredmény lesz? Elfogadható?
Szia!
Nekem is sötétbarna hajam van és rakattam bele fekete és szőke mellírt nos elsőre durvának hangzik, de nem élénk szőke, csak haloványabb tonusut.
Nekem nagyon tetszik és meglepödtem, hogy nem lett narancssárga a sötétre felvitt világos szöke.
Elöszőr mindenképen probafestést ajánlok, amilír az jó ötlet ha jó akkor szerintem belevághatsz, persze érdemes fodrásztól megkérdezned, hogy a hajad mennyire teszítönkre , mert a szőkítés az igen roncsolja a hajat.
Sok sikert.
Szia.
És sok melír csíkot rakott bele a fodrász?
A satírozás mennyivel jobb?
Satír melír hatóanyagban ugyanaz. Régen nevezték melírnak, a melírsapka miatt. Egy lyukacsos sapit húztak a fejedre, amin kihúzgálták a hajtincseket, majd erre vitték fel a szőkítőt.
A satírnál pedig már nincs sapi fóliát raknak a rendszerezetten kiválasztott tincsek alá, és így kenik fel a szőkítőt/festéket. Az én fodrászom (fóliával csinálja), ha szőkít akkor melírt mond, ha esetleg barna vgy vörös stb... tincseket fest, akkor használja a satír szót.
Az elozo valaszolo rosszul tudja.
A folias megoldas szinten melir, a folia csak azert van,h ne fogja ossze a haj tobbi reszet a festek, illetve,a meleg hatasara lecsokken a hatoido.
A satir az nagyobb panelek levalasztasal tortenik, tehet nem kis tincsekbe, hanem nagyobb panelekbe van es sokkal kevesebb.
Ha a hajad ennyire sotet,en nem ajanlom a vilagos melirt, max 2 arnyalattal legyen csak vilagosabb, sokkal izlesesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!