Hajvágás hogyan?
Hosszú hajam van(hátam közepéig ér) szeretnék a végéből levágni egy kicsit de nem tudom hogyan..Ti hogy oldjátok meg?
Nincs sem ismerősöm,sem barátom akit megkérhetnék rá.Fodrászhoz nem tudok menni,mert nagyon drága és nincs pénzem rá..Tud valaki tanácsot,hogy otthon magamnak hogy vágjam le a hajam??
köszönöm előre is
http://www.youtube.com/watch?v=xw76mmh4o8Y
Így elég egyszerű. Persze nem kell méregetni is hozzá, meg a 2. hajgumi sem annyira fontos.
Nem tanácsolom, hogy magadnak vágd. Még a fodrászok sem teszik, mert egyszerűen az ember ezt magának nem tudja rendesen megcsinálni.
Biztos, hogy nem tudsz valami olcsóbb fodrászhoz elmenni? (Ha simán csak a végéből akarsz vágatni, akkor nem lesz olyan drága!)
Vagy esetleg mégis próbálj meg megkérni valami rokont vagy osztálytársat...
Tudom, hogy nem ezt akartad hallani, de tényleg nem tudom elképzelni, hogy magának vágja valaki a haját, és nem rontja el... Még frufrut esetleg, de hátra egyszerűen nem látsz, és nem is érsz rendesen.
Én is szoktam a saját hajam vágni.Gyorsabban nő,mert nem egyből 10centit vágok le,mint ahogy egy fodrász csinálná.Ráadásul ha lépcsőzetes formát kérek,nagyon megritkítja a hajam.....
Elég szabályos szokott lenni.
Anyukád sem tudod esetleg megkérni, vagy testvéred?
Magadnak szerintem ne vágd le, mert ha véletlenül elrontod, akkor rosszabb is lehet, mint most. Vagy ha nem olyan vészes, akkor várj vele amíg nem tudsz elmenni fodrászhoz, persze csak akkor, ha belátható időn belül lesz rá pénzed.
Nos mint írtam se barát,sokon,se ismerős.Mivel Angliában élek így ezek a lehetőségek kiestek.Egy valaki lenne a párom,de ő erre kétbalkezes...
A fodrász meg drága,nem hiába írtam le ezt is.egy sima hajvágásért elkérnek 60.100 fontot.És nem egy mesterfodrászról beszélek..
A hajamat én festem évek óta.Elől letudom vágni,és sosem rontom el..de hátul nem tudom hogyan is vágjam le.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!