Milyen arctisztito termekeket hasznaltok? Mi valt be es mi nem?
Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 20:17
2/11 anonim válasza:
én a 1.clear and cleart -minden reggel és este lemosom az arcom vele van tobbféle fajta bortípus szerint és azt szerint h mire kell :kulon miteszerekre,pattanásokra...stb 2.garnier pure -mélytisztíto nekem 3 az 1ben van ez pattanásokra van lemosod vele és maszk -ként is lehet használni ...teljes artisztítás és segít a matt bor ellen is Nekem ezek segítettek szerintem neked is fognak:)szia
3/11 anonim válasza:
Én a Nivea Visage Young-ot (amiben kék "morzsák" vannak) használtam, az elég jó volt. De múltkor a boltban nem kaptam, és Neutrogena Visibly Clear-t vettem, de ez is van olyan jó.
Egyszer régebben kipróbáltam a Garnier Pure-t is, de az nekem nagyon nem jött be: nem elég, hogy nem tisztított, de olyan zsíros lett tőle a arcom, hogy kenyeret lehetett volna kenni vele.
(Arclemosókról beszéltem mindhárom esetben)
4/11 anonim válasza:
Balea (dm-es) arclemosó zselé. az nagyon jó, kb. 600 ft, és nagyon sokáig bírja, nekem már 2hónapja megvan, és sztem még 1-2 hetet kibír a tubus :)igaz egyszerre csak 1 picit használok és elég.
5/11 anonim válasza:
garnier intenzív arctisztító gél..kicsit csíp de nagyon jó...
6/11 anonim válasza:
Nekem pattanásos és mitesszeres az arcom, de nem használok semmilyen krémet. Azért nem, mert mindegyik kiszárította az arcom. Helyette egészségesen étkezem, sok vizet iszom, és csak vízzel tisztítom az arcom, vagy ásványvízzel, és az tökéletes. Persze a sminket sminklemosóval. :)
7/11 tade válasza:
Vichy Noramderm-et hasznalok. Eloszor arclemosot hasznalom, majd szinten Vichy Normaderm ejjeli arckremet. Sajnos a Vichy egyik legdragabb termekek koze tartozik, de nekem mas termekek nem segitettek :(
8/11 anonim válasza:
Én azt tudom, hogy a bőrradírok közül van a Clean and Clear-nek egy nagyágyúja. Eddig amiket használtam, azok nagyon kiszárították a bőröm, ezt viszont akár naponta is használhatom és utána még krém sem kellene az arcomra, olyan puha lesz tőle a bőröm. Nekem ez vált be. A tubusa sötétkék, az arcradír maga pedig fehér, benne kék szemcsékkel.
9/11 anonim válasza:
Én reggel és este Clean and Clear-rel lemosom az arcom,aztán bekenem Nivea nappali arckrémmel.
Az elején én sem hittem, hogy egy sima hidratáló jó lesz a pattanások ellen,és bevált!Tényleg jó!
(Éjszakai az zsírosít)
10/11 anonim válasza:
Én a clean and cleart használtam,amelyik pattanástalanító és arckrém is.Nekem az jó volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!