Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Bevált valakinek a palette...

Bevált valakinek a palette tone creme tartós hajszinező?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 18:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szia, én majd szerdán festem, szőkéről, 301-es(bordóra).

Majd megmondom hogy milyen lett:)

drukkolj nekem hogy ne kelljen utána sapkába járnom:D

2009. máj. 24. 23:46
 2/8 A kérdező kommentje:
oksi, sok sikert:)
2009. máj. 26. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én már kétszer festettem vele be a hajamat.Ajánlott olyan színt választani,ami hasonlit az eredeti hajszinedre.pl.az én hajam középbarna,és most sötétre van befestve.jól néz ki,habár már világosodott (1 honapja festettem)Meg vagyok vele elégedve.viszont A barátnőm feketére festette,és az pedig nem jött ki a hajából.attól függ milyen szint szeretnél...a szőke nem hiszem hogy be fogja fogni pl. a barna hajad.
2009. jún. 1. 18:52
 4/8 anonim ***** válasza:

sziia, első vok.

szőkéről lettem lila, kb 2-3- mosásnál már kezdem látni a szőke hajszínemet(a teteje még szép sötétlila, de a vége már elég szőke).

kicsit elszomorít hogy már fakul:( nem tom mit kéne vele csinálnom, igaival nem szívesen festeném, de lehet az lesz..

majd írd meg ha te is befested hogy neked hogy vált be.

jah és nagyon vigyázz, mert nekünk folyt, és a szemembe belcsapódott, és nagyon kellemetlen volt.

2009. jún. 1. 23:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó,nekem étcsoki szinüvel van most nagyon szép,de volt kávébarna,kicsit kopik csak.
2009. nov. 16. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:

szija

be...először én is azt hittem hogy nem fogja befogni a vöröses hajamat ami fölül már eléggé lenőtt volt...és lám,nagyon szépen befedte egyenletesen. :) Alig kopik :)

Ja amugy a 339-es kékesfekete árnyalattal van befestve :)

Remélem neked is sikerül.

Milyen színüt szeretnél?

2009. nov. 16. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia.Tölem kérdezted?Én vagyok az étcsokis,de közben megnéztem a dobozát még egyszer tévedtem,nem étcsoki hanem fekete csoki.Nem tudom mennyit fog kopni ez a szin de kékesfekete nekem is nagyon tetszik.Nem tom a világos barna hajtövem befoná e.
2009. nov. 18. 15:33
 8/8 anonim válasza:

Sziszatok!

Legyszives segítsetek..:)

középbarnaí hajam van ,ezt szeretem a palette tone creme 301-es bordóvörös hajszinezővel befesteni.

szerintetek kikopna vagy lekéne növesztenem ??

igazából nem akarom lenöveszteni,szeretném ha kikopna.Aki már festette a haját és jól kikopott kérem hogy segítsen.köszi előre is :)

2011. jún. 22. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!